Salami se ne vraća u Zvezdu?!

Nigerijski napadač vratio se u domovinu i poručio da je završio sa crveno-belima, iako nije odigrao nijedan minut za novi klub.

Fudbal 02.03.2015 | 13:40
Salami se ne vraća u Zvezdu?!

Fuad Salami nije odigrao prvi meč za Crvenu zvezdu u prolećnom delu Superlige, jer mu iz Nigerije nije stigao potreban sertifikat.

Budući da se "odužilo" sa tim papirom, Nigerijac je rešio da ode u domovinu.

Trener Nenad Lalatović strahovao je da to možda znači da se napadač, koji je stigao na pozajmicu do kraja sezone iz nigerijskog Vari Vulvsa, zapravo neće ni vratiti u Zvezdu.

Taj strah bio je opravdan.

"Čekanje sertifikata se odužilo. Moj menadžer je primetio da Zvezda ima mnogo finansijskih problema, posebno prema drugim igračima. Zato sam shvatio da je za mene najbolje da se vratim u Nigeriju. Nije bilo potrebe da ostajem. Potrebne su mi utakmice i zato sam odlučio da se vratim u domovinu i matični klub", preneo je "Kurir" Salamijeve reči.

Goran Hadži Milovanović, čovek koji je pomogao Zvezdi da ostvari kontakt sa Nigerijcem, otkrio je da je Salami kupio avionsku kartu od sopstvenih para.

"Ne bih voleo da Salami bude salama u Srbiji, kao što je Barkos bio Varkos, a Mezenga Bezvezenga... Milism da je Salami pravi igrač. On je dobio dozvolu Zvezde da se vrati u Nigeriju, ali ne i novac za kartu, to je sam kupio", rekao je Hadži Milovanović.

Komentari / 0

Ostavite komentar