Сребреница: СНСД иступио из коалиције из личних интереса

Општински одбор Српске демократске странке Сребреница тврди да је СНСД из српске коалиције у тој општини иступио због инцијативе СДС да се размотри рад Комисије за додјелу социјалних помоћи и његу другог лица чији је предсједник, и поред чињенице да је у сукобу интереса, већ десетак година Радомир Павловић, који води и локални СНСД.

Република Српска 02.03.2015 | 12:35
Сребреница: СНСД иступио из коалиције из личних интереса

"У овом периду ове врсте помоћи добијали су искључиво гласачи СНСД-а, без обзира на специјалистичке љекарске налазе. Много је примјера да грађани са истим дијагнозама различито се процјењују, односно у складу са страначком припадношћу добијају мјесечна примања", каже се у саопштењу.

Одбацујући оптужбе ОО СНСД о раскидању предизборном коалиционог споразума у Сребреници и тврдњу да кадрови СДС опструишу иницијативу за већу подршку Владе Републике Српске у тој опшини, ОО СДС Сребреница пита како је могуће да се опструише помоћ Владе Републике Српске које годинама нема.

ОО СДС подсјећа да је био у опозицији и да је СНСД вршио власт у Сребреници с бошњачким странкама посљедњих дванаест година.

"За ових дванаест година због лоше и криминалне локалне власти СНСД-а, иселило се око десет хиљада Срба, а из Федерације БиХ отворено је десетак предузећа док Влада РС није отворила ни једно, Напротив, све чини да уништи „Боксит", „Ферос", „11. март", „Бању Губер" и „Зелени Јадар", каже се у саопштењу и додаје да су ова предузећа 1996.г., одмах након рата, запошљавала око 600 радника, а сада једва педесетак."

Умјесто да раскину коалицију са СДА и другим бошњачким странкама које су иницирале и извршиле смјену Радомира Павловића, предсједника СНСД-а и СО Сребреница у претходних дванаест година, сребренички СНСД раскида коалицију са српским странкама: СДС, ДНС и СНС-ДП. Ово је стварна порука како ће се СНСД понашати на будућим локалним зборима", каже се у саопштењу и додаје да су у претходном периоду због лоших потеза СНСД у тој општини Срби губили изборе.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ста је

02.03.2015 11:48

Тјерај багру у затвор нема цекања.СНСД је пропала пљацкаска партија која је унистила Српску.Не це се прастати пљацка кумова и родјака до петог колена јер народ је видио какви су и на ста су спремни.Продају се црном дјаволу само за власт или јос стете народу сопственом.Невидјени криминалци и невидјена олос код Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

02.03.2015 12:12

Људи јесте ли ви нормални па наравно због личних неће ваљда због народа њих народ није гласао ајде недирајте више поштењачине они су оличење поштења правде а још узгред небоје се ни Бога

ОДГОВОРИТЕ