7 одјевних комада који савршено прикривају вишак

Многим дамама управо је подручје око струка критична зона на којој је видљив сваки грам. На сву срећу, постоје бројни трикови помоћу којих ће ваш вишак килограма бити мање видљив или готово неприметан.

Мода и љепота 01.03.2015 | 21:26
7 одјевних комада који савршено прикривају вишак

Одаберите прави модел фармерица

Један од најбољих савета, кад је реч о прикривању јастучића око стомака, је одабир правог кроја фармерки. Иако су фармерке ниског струка увек у моди, оне су намењене срећницама с равним стомаком. Ако нисте међу њима, било би вам паметније да се клоните таквих модела. Уместо тога, одаберите модел с вишим струком који ће сакрити ваш стомачић. То ће вам помоћи да закамуфлирате зону коју не желите да истакнете.

Хаљине на преклоп

Хаљине и уопште сва одећа на преклоп одличан је избор за жене које имају проблема с вишком око стомака. Ако нисте сигурни у то, испробајте бар једном и уверићете се да је реч о правом малом модном чуду. Хаљина на преклоп прекрива критичне делове тела и лепо истиче силуету женског тела.

Дуге и лепршаве мајице

Дуге и лепршаве мајице спас су за жене које покушавају да сакрију вишак око стомака. На сву срећу, понуда таквих модела у продавницама је заиста богата па верујемо да ћете пронаћи барем једну по свом укусу. Тунике такође представљају добар одабир, нарочито за свечаније прилике. У сваком случају, ако желите да сакријете свој стомачић, избегавајте уске и припијене мајице и бирајте лепршаве материјале и моделе.

Чешће носите кардиган

Широки кадигани и тзв. “оверсизе” јакне одличан су избор за прикривање стомачића и то из једног јединог разлога – јер их можете оставити откопчане, да слободно падају. На тај начин ће ваш вишак око стомака бити прикривен и мање уочљив.

Мајице са спуштеним раменима

Мајице са спуштеним раменима и/или широким рукавима одлично ће одрадити свој посао кад је реч о прикривању вишка око стомака. Наиме, код таквих мајица струк није изражен па вишак око стомака није тако уочљив.

Растегљиви материјали

Одевни комади од растегљивих материјала понекад могу добро да одраде посао кад је реч о прикривању вишка килограма. Једини трик је у томе како их носите. Хеланке су одличан пример, а можете их комбиновати с туником која ће прекрити вишак око стомака.

Носите веш за обликовање

Иако веш за обликовање није најсекси ствар на свету, жене с вишком килограма га обожавају, и то с разлогом. Такав веш ће вас утегнути и на тај начин прикрити стомачић. Нарочито је одличан избор за фенси прилике у којима је потребно носити свечане хаљине које истичу фигуру.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар