Ноле: Браво, Роџере, маестралан си!

Прочитајте изјаве двојице великих тенисера после финала Дубаија, у ком је старији био бољи и заслужено освојио 84. титулу у каријери.

Тенис 28.02.2015 | 23:00
Ноле: Браво, Роџере, маестралан си!

Први тенисер света Новак Ђоковић оценио је да га је Швајцарац Роџер Федерер заслужено победио у данашњем финалу АТП турнира у Дубаију.

"Честитам Федереру и његовом тиму на изузетној недељи. Био је бољи у данашњем мечу, сервирао је одлично, док сам ја покушао све што сма могао", рекао је Ђоковић.

Он је нагласио да и поред седам брејк лопти које није искористио, није имао шансе против одличног Федерера.

"Нисам имао много шанси протв Федерера, иако сам имао седам брејк прилика. Играо је сјајно и морам да му честитам на томе", рекао је Ђоковић.

Први рекет Србије је нагласио да је и поред пораза задовољан оствареним.

"Морам да будем задовојан и надам се да ћу бити бољи у наставку сезоне", поручио је Ђоковић.

"Одлично се знамо, играо сам данас врло добар тенис, уосталом само тако и могу да победим Новака Ђоковића. Добио сам важне поене када је ишло лоше на мој сервис. Не верујем да бих освојио титулу да нисам играо најбоље када је за то било најпотребније. Срећан сам да сам добро сервирао у тешким тренуцима", рекао је Федерер, који је током финала одсервирао 9.000. ас у каријери.

"То су само асови које сам одиграо у синглу и сениорској конкуренцији. Ко зна колико је их је укупно. Срећан сам, али то није толико битно. Волим овај град и уживам овде", рекао је.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

господа

28.02.2015 22:14

дзентлемани родзер и новак

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

01.03.2015 09:45

Данас је бољи победио.Живот иде даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Први

01.03.2015 11:46

Сад су бар илузије о приближавању великом Федереру срушене.

ОДГОВОРИТЕ