Nole: Bravo, Rodžere, maestralan si!

Pročitajte izjave dvojice velikih tenisera posle finala Dubaija, u kom je stariji bio bolji i zasluženo osvojio 84. titulu u karijeri.

Tenis 28.02.2015 | 23:00
Nole: Bravo, Rodžere, maestralan si!

Prvi teniser sveta Novak Đoković ocenio je da ga je Švajcarac Rodžer Federer zasluženo pobedio u današnjem finalu ATP turnira u Dubaiju.

"Čestitam Federeru i njegovom timu na izuzetnoj nedelji. Bio je bolji u današnjem meču, servirao je odlično, dok sam ja pokušao sve što sma mogao", rekao je Đoković.

On je naglasio da i pored sedam brejk lopti koje nije iskoristio, nije imao šanse protiv odličnog Federera.

"Nisam imao mnogo šansi protv Federera, iako sam imao sedam brejk prilika. Igrao je sjajno i moram da mu čestitam na tome", rekao je Đoković.

Prvi reket Srbije je naglasio da je i pored poraza zadovoljan ostvarenim.

"Moram da budem zadovojan i nadam se da ću biti bolji u nastavku sezone", poručio je Đoković.

"Odlično se znamo, igrao sam danas vrlo dobar tenis, uostalom samo tako i mogu da pobedim Novaka Đokovića. Dobio sam važne poene kada je išlo loše na moj servis. Ne verujem da bih osvojio titulu da nisam igrao najbolje kada je za to bilo najpotrebnije. Srećan sam da sam dobro servirao u teškim trenucima", rekao je Federer, koji je tokom finala odservirao 9.000. as u karijeri.

"To su samo asovi koje sam odigrao u singlu i seniorskoj konkurenciji. Ko zna koliko je ih je ukupno. Srećan sam, ali to nije toliko bitno. Volim ovaj grad i uživam ovde", rekao je.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

gospoda

28.02.2015 22:14

dzentlemani rodzer i novak

ODGOVORITE
Name

007

01.03.2015 09:45

Danas je bolji pobedio.Život ide dalje.

ODGOVORITE
Name

Prvi

01.03.2015 11:46

Sad su bar iluzije o približavanju velikom Federeru srušene.

ODGOVORITE