Ненад Перуничић поново игра?!

Један од најбољих левих бекова у историји рукомета решен да оживи играчку каријеру због огромних кадровских проблема клуба из Љутице Богдана!

Остали спортови 28.02.2015 | 19:40
Ненад Перуничић поново игра?!

Ненад Перуничић се враћа на терен! И то у Звездином дресу! Не, није никаква шала: један од најбољих левих бекова у историји рукомета намерава да оживи играчку каријеру, преноси Спорт. Човек који већ дуго ради као тренер црвено-белих рукометаша одлучан је у намери да на терену поново помогне вољеном клубу.

Главни разлог за повратак Перуничића на терен су огромни кадровски проблеми Црвене звезде. У односу на јесењи период клуб из Љутице Богдана не може да рачуна на осморицу играча, па је Ненад Перуничић решио да патике скине са клина и помогне неким новим клинцима.

Како преноси Спорт Ненад Перуничић је у петак регистрован у РС Београда, и ако буде све у реду са лиценцирањем Ненад Перуничић би требало да заигра идућег викенда против Железничара у Београду.

Током богате каријере Ненад Перуничић је играо за Југовић, Црвену звезду, ПСЖ, Бидасоу, Кил, Магденбруг, Валау, Ал Ахли, Пик Сегед. Барселону и Будућност.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

делија из Лакташа

28.02.2015 20:22

Ја памтим кад је био јуниор,а Звезда одлучила да га прода,плакао је као мало дете.Он је један од највећих звјездаса

ОДГОВОРИТЕ