Убијен Ненад Опачић и његова супруга

Вођа ветерничке групе Ненад Опачић и његова супруга убијени су синоћ у Новом Саду, речено је Тањугу у Полицијској управи у том граду.

Србија 28.02.2015 | 08:50
Убијен Ненад Опачић и његова супруга

Како је речено у новосадској полицији, Опачић и његова супруга убијени су између 0.00 и 0.15 часова у улици Браће Дроњак.

Према информацијама из новосадске полиције, одмах након убиства полиција је блокирала град.

Ненад Опачић познат је јавности од када је осуђен на дугогдишњу затвосрску казну као један од водећих људи организације Фирма, која је повезивана са трговином велике количине дроге. 

Опачић је ухапшен у акцији „Сабља“ 2003. године. 

Пресудом је потврђено да се као шеф ветерничке групе бавио препродајом наркотика, као и да је био сарадник земунског клана у неколико случајева отмица и изнуде. 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тамо Далеко Бреее

28.02.2015 08:09

Ко се маца лати, од њега и страда. Какав зивот је зивео , ово је само било питање времена. Немам ниста против њега, само цињеница је да су његова дела била лоса и криминалистицка. А ово је последица таквог нацина зивота. Јбг. нити је први нити је последњи који тако заврсава ,са таквим нацином зивота. Залосно је сто су деца остала без родитеља, поготово без мајке. Ста висе реци.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

28.02.2015 10:05

Ненада Опачића кума Ненада Чанка је ликвидирао МУП. То нам је порука да треба основати МУП Војводине. Сеx још није завршен. Треба откинути северну Србију. Војводина је српски топоним који обухвата и: Барању, Западни Срем И Славонију. У Војводини Срби живе 13.000 година. Војводина је тај библијски Рај на земљи, али је Ватикан све фалцификовао.

ОДГОВОРИТЕ