Ubijen Nenad Opačić i njegova supruga

Vođa veterničke grupe Nenad Opačić i njegova supruga ubijeni su sinoć u Novom Sadu, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u tom gradu.

Srbija 28.02.2015 | 08:50
Ubijen Nenad Opačić i njegova supruga

Kako je rečeno u novosadskoj policiji, Opačić i njegova supruga ubijeni su između 0.00 i 0.15 časova u ulici Braće Dronjak.

Prema informacijama iz novosadske policije, odmah nakon ubistva policija je blokirala grad.

Nenad Opačić poznat je javnosti od kada je osuđen na dugogdišnju zatvosrsku kaznu kao jedan od vodećih ljudi organizacije Firma, koja je povezivana sa trgovinom velike količine droge. 

Opačić je uhapšen u akciji „Sablja“ 2003. godine. 

Presudom je potvrđeno da se kao šef veterničke grupe bavio preprodajom narkotika, kao i da je bio saradnik zemunskog klana u nekoliko slučajeva otmica i iznude. 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tamo Daleko Breee

28.02.2015 08:09

Ko se maca lati, od njega i strada. Kakav zivot je ziveo , ovo je samo bilo pitanje vremena. Nemam nista protiv njega, samo cinjenica je da su njegova dela bila losa i kriminalisticka. A ovo je posledica takvog nacina zivota. Jbg. niti je prvi niti je poslednji koji tako zavrsava ,sa takvim nacinom zivota. Zalosno je sto su deca ostala bez roditelja, pogotovo bez majke. Sta vise reci.......

ODGOVORITE
Name

Milorad

28.02.2015 10:05

Nenada Opačića kuma Nenada Čanka je likvidirao MUP. To nam je poruka da treba osnovati MUP Vojvodine. Sex još nije završen. Treba otkinuti severnu Srbiju. Vojvodina je srpski toponim koji obuhvata i: Baranju, Zapadni Srem I Slavoniju. U Vojvodini Srbi žive 13.000 godina. Vojvodina je taj biblijski Raj na zemlji, ali je Vatikan sve falcifikovao.

ODGOVORITE