За Пантића нема мјеста ни у омладинцима!

“Талентован је, али и злоупотребљен. И то је сад његов, а не наш проблем. Нема шансе да се врати“, коментарише шеф струке црно-белих.

Фудбал 28.02.2015 | 13:20
За Пантића нема мјеста ни у омладинцима!

Од вундеркинда коме су се сви радовали до изгнаника који ће наредних месеци проживљавати пакао и селидбу у Челси – односно много вероватније каљење у Витесеу – чекати тренирајући у омладинском тиму Партизана. Млади везиста је наиме и дефинитивно одстрањен из првог тима црно-белих и враћен у омладинце уз напомену да се под надзором тренер Никице Клинчарског само тренирати, али не и играти такмичарске утакмице у омладинској лиги Србије која стартује почетком марта.

Тренер првог тима Марко Николић каже да је на случај Пантић тиме стављена тачка и да нема шансе да се 18-годишњи везиста врати у сениорски погон.

"Не верујем да ће се то десити, иако не одређујем ја тај сегмент клуба, али морам да напоменем да је клуб показао чврстину и снагу. И ову одлуку подржавам. Не верујем да има ни простора да се врати код нас. Он јесте талентован играч, али је злоупотребљен и то је сад његов, а не проблем стручног штаба Партизана", децидан је Николић.

Коментари / 0

Оставите коментар