Za Pantića nema mjesta ni u omladincima!

“Talentovan je, ali i zloupotrebljen. I to je sad njegov, a ne naš problem. Nema šanse da se vrati“, komentariše šef struke crno-belih.

Fudbal 28.02.2015 | 13:20
Za Pantića nema mjesta ni u omladincima!

Od vunderkinda kome su se svi radovali do izgnanika koji će narednih meseci proživljavati pakao i selidbu u Čelsi – odnosno mnogo verovatnije kaljenje u Viteseu – čekati trenirajući u omladinskom timu Partizana. Mladi vezista je naime i definitivno odstranjen iz prvog tima crno-belih i vraćen u omladince uz napomenu da se pod nadzorom trener Nikice Klinčarskog samo trenirati, ali ne i igrati takmičarske utakmice u omladinskoj ligi Srbije koja startuje početkom marta.

Trener prvog tima Marko Nikolić kaže da je na slučaj Pantić time stavljena tačka i da nema šanse da se 18-godišnji vezista vrati u seniorski pogon.

"Ne verujem da će se to desiti, iako ne određujem ja taj segment kluba, ali moram da napomenem da je klub pokazao čvrstinu i snagu. I ovu odluku podržavam. Ne verujem da ima ni prostora da se vrati kod nas. On jeste talentovan igrač, ali je zloupotrebljen i to je sad njegov, a ne problem stručnog štaba Partizana", decidan je Nikolić.

Komentari / 0

Ostavite komentar