ЈСЛ: Партизан чека Нишлије, Звезда код ''Ћурана''!

Утакмицама 17. кола за викенд се наставља такмичење у Суперлиги Србије, Партизан игра у Београду против Радничког из Ниша, а Црвена звезда у Јагодини.

Фудбал 28.02.2015 | 11:00
ЈСЛ: Партизан чека Нишлије, Звезда код ''Ћурана''!

У суботу је на програму седам утакмица, а једино Јагодина и Звезда играју у недељу (15.00).

Црно-бели играју од 17 часова на свом терену против Радничког из Ниша и желе да се искупе за реми против Вождовца у прошлом колу (3:3). Раднички је у освојио бод против Црвене звезде (0:0) и покушаће да оствари добар резултат како би остао у игри за опстанак у лиги.

Партизан ће са клупе предводити помоћни тренер Звонко Варга, пошто је Марко Николић суспендован. Црно-бели су први на табели са 39 бодова, а Раднички је претпоследњи са 13 бодова.

Фудбалери Звезде играју у недељу од 15 часова у Јагодини и покушаће да прекину низ од два ремија и остану са Партизаном у трци за титулу. Са друге стране, екипа Симе Крунића жели да настави низ од четири утакмице без пораза и остане у врху табеле.

Звезда је друга на табели са 33 бода, шест мање од Партизана, а Јагодина заузима пето место са 24 бода.

Фудбалери Чукаричког играју сутра од 14.30 у Новом Пазару и покушаће да наставе низ од четири утакмице без пораза како би задржали треће место на табели. "Бр]ани" су у прошлом колу победили Напредак са 1:0, а Нови Пазар је изгубио од Рада истим резултатом.

Војводина игра сутра од 13.30 у Новом Саду против Младости и жели победу како би вратила треће место. Новосађани су у прошлом колу у Београду одиграли без голова са ОФК, а Младост је у Лучанима изгубила од Јагодине (2:3).

Фудбалери Рада играју од 13.30 у Чачку против Борца и покушаће да остваре другу узастопну победу како би се попели у горњи део табеле, у исто време Напредак на свом терену игра против Радничког из Крагујевца, Спартак у Суботици против ОФК Београда, аВождовац како домаћин против Доњег Срема.

Парови 17. кола Суперлиге Србије:

субота:
Борац – Рад (13.30)
Напредак – Раднички (13.30)
Спартак – ОФК Београд (13.30)
Војводина – Младост (13.30)
Вождовац – Доњи Срем (13.30)
Нови Пазар – Чукарички (14.30)
Партизан – Раднички (Н) (17.00)

недеља:
Јагодина – Црвена звезда (15.00)

Коментари / 0

Оставите коментар