JSL: Partizan čeka Nišlije, Zvezda kod ''Ćurana''!

Utakmicama 17. kola za vikend se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije, Partizan igra u Beogradu protiv Radničkog iz Niša, a Crvena zvezda u Jagodini.

Fudbal 28.02.2015 | 11:00
JSL: Partizan čeka Nišlije, Zvezda kod ''Ćurana''!

U subotu je na programu sedam utakmica, a jedino Jagodina i Zvezda igraju u nedelju (15.00).

Crno-beli igraju od 17 časova na svom terenu protiv Radničkog iz Niša i žele da se iskupe za remi protiv Voždovca u prošlom kolu (3:3). Radnički je u osvojio bod protiv Crvene zvezde (0:0) i pokušaće da ostvari dobar rezultat kako bi ostao u igri za opstanak u ligi.

Partizan će sa klupe predvoditi pomoćni trener Zvonko Varga, pošto je Marko Nikolić suspendovan. Crno-beli su prvi na tabeli sa 39 bodova, a Radnički je pretposlednji sa 13 bodova.

Fudbaleri Zvezde igraju u nedelju od 15 časova u Jagodini i pokušaće da prekinu niz od dva remija i ostanu sa Partizanom u trci za titulu. Sa druge strane, ekipa Sime Krunića želi da nastavi niz od četiri utakmice bez poraza i ostane u vrhu tabele.

Zvezda je druga na tabeli sa 33 boda, šest manje od Partizana, a Jagodina zauzima peto mesto sa 24 boda.

Fudbaleri Čukaričkog igraju sutra od 14.30 u Novom Pazaru i pokušaće da nastave niz od četiri utakmice bez poraza kako bi zadržali treće mesto na tabeli. "Br]ani" su u prošlom kolu pobedili Napredak sa 1:0, a Novi Pazar je izgubio od Rada istim rezultatom.

Vojvodina igra sutra od 13.30 u Novom Sadu protiv Mladosti i želi pobedu kako bi vratila treće mesto. Novosađani su u prošlom kolu u Beogradu odigrali bez golova sa OFK, a Mladost je u Lučanima izgubila od Jagodine (2:3).

Fudbaleri Rada igraju od 13.30 u Čačku protiv Borca i pokušaće da ostvare drugu uzastopnu pobedu kako bi se popeli u gornji deo tabele, u isto vreme Napredak na svom terenu igra protiv Radničkog iz Kragujevca, Spartak u Subotici protiv OFK Beograda, aVoždovac kako domaćin protiv Donjeg Srema.

Parovi 17. kola Superlige Srbije:

subota:
Borac – Rad (13.30)
Napredak – Radnički (13.30)
Spartak – OFK Beograd (13.30)
Vojvodina – Mladost (13.30)
Voždovac – Donji Srem (13.30)
Novi Pazar – Čukarički (14.30)
Partizan – Radnički (N) (17.00)

nedelja:
Jagodina – Crvena zvezda (15.00)

Komentari / 0

Ostavite komentar