Цуца добила 1.500 евра да смјести Шабану аферу?!

Да ли Ивона Неговановић Цуца смешта аферу Шабану Шаулићу?!

Забава 27.02.2015 | 17:07
Цуца добила 1.500 евра да смјести Шабану аферу?!

Фолк певач Хасан Дудић испричао је за Курир да Шаулић није са младом певачицом, већ да му она смешта аферу. За последњи сусрет са њим, који је забележила екипа Папараззо лова, добила је 1500 евра, тврди Хасан. Данима га је молила да се виде, а када је пристао, она је обавестила папараззо екипу.

“Шабан и ја смо били на годишњици једне ћевабџинице, а када сам отишао до тоалета, у међувремену се ту створила Цуца са другарицом. Упитао сам Шабана шта ће она ту и замолио га да јој каже да иде, да нас не брука. Брат је рекао да је дошла јер има проблем, а ја сам упитао да ли је он добротворна установа, па да јој помаже док му она смешта разне преваре, афере и свађу са породицом,” испричао је Дудић.

Он је сазнао да је Цуца добила са једне стране 1000, а са друге 500 евра, како би разгласила куда иде.

“Вероватно ју је неко од њених швалера пратио и направио дојаву медијима. Када смо изашли напоље, кренули смо према Славији, и док сам ја разговарао са таксистом, она га је шчепала. Тек кад сам видео снимак, схватио сам да је она Шабана окретала као лутку. Да извинете, није он са њом имао секс насред улице! Није га први пут продала за кинту,” додао је Хасан.

Извор: Курир

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ЈА

27.02.2015 16:15

Они се знају одавно,од њене 14 год. шта је Шабан имао да тражи од једног,таквог дјетета???По моме мисљењу тај човјек је первезан!!!Да је ти моја ћерка ја би испребијао и њу и њега ТОЛИКО ОД МЕНЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјука

27.02.2015 20:04

И Сабан воли пилетину, зив је цовек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пд

28.02.2015 09:14

Ма не могу да вјерујем шта она тражи са њим то је огромна разлика у годинама вјероватно популарност јер овако ништа се не издваја од других иначе о овој естради је дискутабилно уопште коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко-Бања лука

28.02.2015 09:16

Чуј овог хасана што брани свог земљака "ба".

ОДГОВОРИТЕ