Cuca dobila 1.500 evra da smjesti Šabanu aferu?!

Da li Ivona Negovanović Cuca smešta aferu Šabanu Šauliću?!

Zabava 27.02.2015 | 17:07
Cuca dobila 1.500 evra da smjesti Šabanu aferu?!

Folk pevač Hasan Dudić ispričao je za Kurir da Šaulić nije sa mladom pevačicom, već da mu ona smešta aferu. Za poslednji susret sa njim, koji je zabeležila ekipa Paparazzo lova, dobila je 1500 evra, tvrdi Hasan. Danima ga je molila da se vide, a kada je pristao, ona je obavestila paparazzo ekipu.

“Šaban i ja smo bili na godišnjici jedne ćevabdžinice, a kada sam otišao do toaleta, u međuvremenu se tu stvorila Cuca sa drugaricom. Upitao sam Šabana šta će ona tu i zamolio ga da joj kaže da ide, da nas ne bruka. Brat je rekao da je došla jer ima problem, a ja sam upitao da li je on dobrotvorna ustanova, pa da joj pomaže dok mu ona smešta razne prevare, afere i svađu sa porodicom,” ispričao je Dudić.

On je saznao da je Cuca dobila sa jedne strane 1000, a sa druge 500 evra, kako bi razglasila kuda ide.

“Verovatno ju je neko od njenih švalera pratio i napravio dojavu medijima. Kada smo izašli napolje, krenuli smo prema Slaviji, i dok sam ja razgovarao sa taksistom, ona ga je ščepala. Tek kad sam video snimak, shvatio sam da je ona Šabana okretala kao lutku. Da izvinete, nije on sa njom imao seks nasred ulice! Nije ga prvi put prodala za kintu,” dodao je Hasan.

Izvor: Kurir

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

JA

27.02.2015 16:15

Oni se znaju odavno,od njene 14 god. šta je Šaban imao da traži od jednog,takvog djeteta???Po mome misljenju taj čovjek je pervezan!!!Da je ti moja ćerka ja bi isprebijao i nju i njega TOLIKO OD MENE!!!

ODGOVORITE
Name

djuka

27.02.2015 20:04

I Saban voli piletinu, ziv je covek.

ODGOVORITE
Name

Pd

28.02.2015 09:14

Ma ne mogu da vjerujem šta ona traži sa njim to je ogromna razlika u godinama vjerovatno popularnost jer ovako ništa se ne izdvaja od drugih inače o ovoj estradi je diskutabilno uopšte komentarisati.

ODGOVORITE
Name

Milojko-Banja luka

28.02.2015 09:16

Čuj ovog hasana što brani svog zemljaka "ba".

ODGOVORITE