Пантић или Пауновић на клупи Хетафеа?

После оставке Кикеа Санчеса Флореса на место тренера Хетафеа као могући наследници у шпански медијима спомињу се Милинко Пантић и Вељко Пауновић.

Фудбал 27.02.2015 | 23:00
Пантић или Пауновић на клупи Хетафеа?

Хетафе је тренутно 13. на табели Примере, после 24 одиграна кола, а сви у Хетафеу су помало затечени оставком Флореса. Такође, један од кандидата је и Алберто Торил.

Ипак, први пик управе био је бивши тренер Реала Берн Шустер, али је он одбацио могућност преузимања екипе, док АС преноси да су преговори са Милинком Пантићем, бившим играчем Алтетико Мадрида отпочети.

Међутим, као и у случају преговора са Торилом, дошло је до компликација па је неизвесно шта ће се даље дешавати. Ако ниједан од споменутих стручњака не постигне договор са Хетафеом, спомињу су и Аргентинац Хуан Еснајдер, као и селектор репрезентације Србије до 20 година Вељко Пауновић.

Управо би чињеница да је, још један бивши играч 'Јорганџија', под уговором са Фудбалским савезом Србије и предстоји му Светско првенство на Новом Зеланду.

С друге стране, Пантић је у сезони 2011/2012 био тренер Атлетика Б, пре него што је преузео азербејџански Баку, што му је уједно био и последњи посао.

Коментари / 0

Оставите коментар