ЦНН Путина представио као злогласног џихадисту

ЦНН је опет успео да насмеје свет. Како преноси ова новинска кућа, изгледа да се иза суровог џелата Исламске државе тзв. "Џихадисте Џона" крије нико друго до руски председник, Владимир Путин.

Свијет 26.02.2015 | 21:10
ЦНН Путина представио као злогласног џихадисту

Изгледа да ЦНН једноставно не може да престане да прави овако озбиљне грешке. Приликом дневног извештавања о вести да је откривен идентитет злогласног џелата Исламске државе, ова медијска кућа је у једном тренутку скинула слику исламисте и заменила је сликом Владимира Путина.

Како преноси "Спутњик њуз", званичници америчког Стејт департмента стално говоре да је Русија зло попут Исламске државе, па је можда и било само питање времена када ц́е ЦНН почети да меша руског лидера за крволочног џихадисту.

Ово је само најновији у ономе што изгледа као бескрајна и урнебесна серија гафова од стране ове међународне новинске агенције, барем када је реч о Русији и Украјини. Појављују се мало више од недељу дана од када ЦНН "случајно" представио Украјину као део Русије.

Извор: Србија Данас

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Митар

26.02.2015 21:36

У питању је Орвеловска пропагандна настраних педофила из Ватикана. Католичка алијанса под командом Ватикана зинула је да отима Сибир, а Путин и Русија изашли на црту. Г-дине Путин саВатиканом нема компромиса. Ватикан од шизме од 1054 г одине од када се одрекао Бога и прихватио сатану води ратове ради отимања ресурса. Ви први морате испалити нуклеарни удар на: Ватикан, Вашингтон и Лондон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин

26.02.2015 23:29

САД ставља Свијет увијек да бира и буде или на једној или на другој страни. Не видим како Путин мозе бити Јихади Јохн кад се Обама зове Хусеин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.02.2015 14:31

Ма ко још ЦНН схвата озбиљно сигурно му "нису све на броју". Ово је исто како када се фотографишеш са неким и ставиш му два прста изнад главе. Дјечија посла.

ОДГОВОРИТЕ