CNN Putina predstavio kao zloglasnog džihadistu

CNN je opet uspeo da nasmeje svet. Kako prenosi ova novinska kuća, izgleda da se iza surovog dželata Islamske države tzv. "Džihadiste Džona" krije niko drugo do ruski predsednik, Vladimir Putin.

Svijet 26.02.2015 | 21:10
CNN Putina predstavio kao zloglasnog džihadistu

Izgleda da CNN jednostavno ne može da prestane da pravi ovako ozbiljne greške. Prilikom dnevnog izveštavanja o vesti da je otkriven identitet zloglasnog dželata Islamske države, ova medijska kuća je u jednom trenutku skinula sliku islamiste i zamenila je slikom Vladimira Putina.

Kako prenosi "Sputnjik njuz", zvaničnici američkog Stejt departmenta stalno govore da je Rusija zlo poput Islamske države, pa je možda i bilo samo pitanje vremena kada će CNN početi da meša ruskog lidera za krvoločnog džihadistu.

Ovo je samo najnoviji u onome što izgleda kao beskrajna i urnebesna serija gafova od strane ove međunarodne novinske agencije, barem kada je reč o Rusiji i Ukrajini. Pojavljuju se malo više od nedelju dana od kada CNN "slučajno" predstavio Ukrajinu kao deo Rusije.

Izvor: Srbija Danas

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mitar

26.02.2015 21:36

U pitanju je Orvelovska propagandna nastranih pedofila iz Vatikana. Katolička alijansa pod komandom Vatikana zinula je da otima Sibir, a Putin i Rusija izašli na crtu. G-dine Putin saVatikanom nema kompromisa. Vatikan od šizme od 1054 g odine od kada se odrekao Boga i prihvatio satanu vodi ratove radi otimanja resursa. Vi prvi morate ispaliti nuklearni udar na: Vatikan, Vašington i London.

ODGOVORITE
Name

Putin

26.02.2015 23:29

SAD stavlja Svijet uvijek da bira i bude ili na jednoj ili na drugoj strani. Ne vidim kako Putin moze biti Jihadi John kad se Obama zove Husein.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.02.2015 14:31

Ma ko još CNN shvata ozbiljno sigurno mu "nisu sve na broju". Ovo je isto kako kada se fotografišeš sa nekim i staviš mu dva prsta iznad glave. Dječija posla.

ODGOVORITE