Секс скандал у Аргентини!

Пабло Освалдо и четворица играча Боке ухваћени како оргијају са проституткама! Наравно и нови нападач Боке Јуниорс је ''омрсио брке''...

Фудбал 27.02.2015 | 18:00
Секс скандал у Аргентини!

Где год да је његова нога крочила, виђена је само невоља! Пабло Освалдо је Италију недавно напустио како би се посветио фудбалу у Боки Јуниорс, али ко је уопште веровао да ће се то заправо и десити? Човек који је већи део своје фудбалске каријере посветио прављењу глупости ван терена нашао се у центру великог секс скандала који потреса Аргентину, у којој су умешана и четворица његових саиграча из Боке! Скандал се догодио у ноћи између понедељка и уторка, када је тим са Бомбоњере гостовао Темперлеју.

Наиме, према писању листа Хроника, Освалдо, Хуан Мануел Мартинез, Огустин Орион, Леандро Мартин и Жонатан Каљерија ухваћени су како у хотелској соби оргијају заједно са неколико проститутки. Исти лист додаје како је играче на делу ухватио тренер Родолфо Аруабарена, а кроз текст је провучено и да је иницијатор ове забаве управо бивши нападач Интера, Јувентуса, Роме и бројних европских клубова.

Једни ће рећи да човек зна зашто живи, други да је Дани протраћио велики фудбалски таленат. И једни и други биће у праву, потпуно!

Коментари / 0

Оставите коментар