Seks skandal u Argentini!

Pablo Osvaldo i četvorica igrača Boke uhvaćeni kako orgijaju sa prostitutkama! Naravno i novi napadač Boke Juniors je ''omrsio brke''...

Fudbal 27.02.2015 | 18:00
Seks skandal u Argentini!

Gde god da je njegova noga kročila, viđena je samo nevolja! Pablo Osvaldo je Italiju nedavno napustio kako bi se posvetio fudbalu u Boki Juniors, ali ko je uopšte verovao da će se to zapravo i desiti? Čovek koji je veći deo svoje fudbalske karijere posvetio pravljenju gluposti van terena našao se u centru velikog seks skandala koji potresa Argentinu, u kojoj su umešana i četvorica njegovih saigrača iz Boke! Skandal se dogodio u noći između ponedeljka i utorka, kada je tim sa Bombonjere gostovao Temperleju.

Naime, prema pisanju lista Hronika, Osvaldo, Huan Manuel Martinez, Ogustin Orion, Leandro Martin i Žonatan Kaljerija uhvaćeni su kako u hotelskoj sobi orgijaju zajedno sa nekoliko prostitutki. Isti list dodaje kako je igrače na delu uhvatio trener Rodolfo Aruabarena, a kroz tekst je provučeno i da je inicijator ove zabave upravo bivši napadač Intera, Juventusa, Rome i brojnih evropskih klubova.

Jedni će reći da čovek zna zašto živi, drugi da je Dani protraćio veliki fudbalski talenat. I jedni i drugi biće u pravu, potpuno!

Komentari / 0

Ostavite komentar