Шта су Гробари поручили играчима у Земунелу?!

Навијачи Партизана посетили тренинг црно-белих и поручили им да од њих очекују борбу у свакој утакмици и титулу шампиона.

Фудбал 27.02.2015 | 16:20
Шта су Гробари поручили играчима у Земунелу?!

Припадници навијачке групе "Гробари југ" у четвртак су посетили тренинг Партизана у "Земунелу", са намером да црно-белима дају подршку пред одлучујуће борбе за титулу првака у Суперлиги и трофеј у Купу Србије.

Око стотињак Гробара, уз помоћ пиротехничког арсенала, бодрило је песмом фудбалере "парног ваљка", које је тренер Марко Николић са својим сарадницима извео на поподневни тренинг.

Навијачи Партизана обратили су се играчима речима: "Идемо заједно до краја, до задњег кола. Хоћемо од вас да се борите и хоћемо титулу. Нема шта друго...".

Уздрман изненадним одласцима Данка Лазовића и Петра Шкулетића, Партизан је други део сезоне, у којем брани шест бодова вишка у односу на Црвену звезду, започео ремијем у Хумској против Вождовца (3:3).

На утакмици против "змајева" испоставило се да проблем није само напад, већ и одбрана, која је примила чак три гола.

Уместо позитивне атмосфере на трибинама због лепе разлике на табели створене током првог дела сезоне, пролећну премијеру на стадиону Партизана обележило је масовно негодовање навијача против нове управе клуба. Повици против нових челника црно-белих могли су да се чују већ у првом минуту сусрета и нису престајали до последњег судијског звиждука.

Коментари / 0

Оставите коментар