Šta su Grobari poručili igračima u Zemunelu?!

Navijači Partizana posetili trening crno-belih i poručili im da od njih očekuju borbu u svakoj utakmici i titulu šampiona.

Fudbal 27.02.2015 | 16:20
Šta su Grobari poručili igračima u Zemunelu?!

Pripadnici navijačke grupe "Grobari jug" u četvrtak su posetili trening Partizana u "Zemunelu", sa namerom da crno-belima daju podršku pred odlučujuće borbe za titulu prvaka u Superligi i trofej u Kupu Srbije.

Oko stotinjak Grobara, uz pomoć pirotehničkog arsenala, bodrilo je pesmom fudbalere "parnog valjka", koje je trener Marko Nikolić sa svojim saradnicima izveo na popodnevni trening.

Navijači Partizana obratili su se igračima rečima: "Idemo zajedno do kraja, do zadnjeg kola. Hoćemo od vas da se borite i hoćemo titulu. Nema šta drugo...".

Uzdrman iznenadnim odlascima Danka Lazovića i Petra Škuletića, Partizan je drugi deo sezone, u kojem brani šest bodova viška u odnosu na Crvenu zvezdu, započeo remijem u Humskoj protiv Voždovca (3:3).

Na utakmici protiv "zmajeva" ispostavilo se da problem nije samo napad, već i odbrana, koja je primila čak tri gola.

Umesto pozitivne atmosfere na tribinama zbog lepe razlike na tabeli stvorene tokom prvog dela sezone, prolećnu premijeru na stadionu Partizana obeležilo je masovno negodovanje navijača protiv nove uprave kluba. Povici protiv novih čelnika crno-belih mogli su da se čuju već u prvom minutu susreta i nisu prestajali do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Komentari / 0

Ostavite komentar