Бекам открива нове детаље из Манчестера!

Фергусон ме је натерао да обријем чирокану сат времена пре финала са Челсијем! "Рекао сам му да не желим то да учиним, међутим, када сам видео да се његово лице мења муњевитом брзином, одмах сам отишао до тоалета", каже Бекам.

Фудбал 27.02.2015 | 13:00
Бекам открива нове детаље из Манчестера!

Својевремено је Дејвид Бекам у својој аутобиографији изнео на видело многе ствари. Тренутак када је једном саиграчу из Манчестер јунајтеда и репрезентације Енглеске открио да ће Викторија бити његова жена, како га је Алекс Фергусон погодио копачком у главу и шта се све дешавало приликом већања да пређе у Реал из Мадрида, али увек постоје детаљи који се забораве. Бекам се тако присетио једног случаја из 2000. године, када је избегао чувени Фергијев фен - када се унесе у лице и дере из свег гласа - а све због чирокане.
“Налазио сам се у свлачионици сат времена пре почетка финала, када ме је Фергусон угледао и натерао да ошишам чирокану. Рекао сам му да не желим то да учиним, међутим, када сам видео да се његово лице мења муњевитом брзином, одмах сам отишао до тоалета и обријао чирокану", открио је Бекам.

Енглез је додао да је Шкот био веома стриктан у правилима.
"Радило се о репутацији клуба, желео је да сви играчи изгледају као професионалци и сматрао је да то није био одговарајући изглед. Притом смо играли и на Вемблију, тако да је са те тачке гледишта он био у праву”, открио је Бекам.

Бекам је тада одиграо свих 90 минута и Манчестер јунајтед је славио против Челсија са 2:0.

Коментари / 0

Оставите коментар