Bekam otkriva nove detalje iz Mančestera!

Ferguson me je naterao da obrijem čirokanu sat vremena pre finala sa Čelsijem! "Rekao sam mu da ne želim to da učinim, međutim, kada sam video da se njegovo lice menja munjevitom brzinom, odmah sam otišao do toaleta", kaže Bekam.

Fudbal 27.02.2015 | 13:00
Bekam otkriva nove detalje iz Mančestera!

Svojevremeno je Dejvid Bekam u svojoj autobiografiji izneo na videlo mnoge stvari. Trenutak kada je jednom saigraču iz Mančester junajteda i reprezentacije Engleske otkrio da će Viktorija biti njegova žena, kako ga je Aleks Ferguson pogodio kopačkom u glavu i šta se sve dešavalo prilikom većanja da pređe u Real iz Madrida, ali uvek postoje detalji koji se zaborave. Bekam se tako prisetio jednog slučaja iz 2000. godine, kada je izbegao čuveni Fergijev fen - kada se unese u lice i dere iz sveg glasa - a sve zbog čirokane.
“Nalazio sam se u svlačionici sat vremena pre početka finala, kada me je Ferguson ugledao i naterao da ošišam čirokanu. Rekao sam mu da ne želim to da učinim, međutim, kada sam video da se njegovo lice menja munjevitom brzinom, odmah sam otišao do toaleta i obrijao čirokanu", otkrio je Bekam.

Englez je dodao da je Škot bio veoma striktan u pravilima.
"Radilo se o reputaciji kluba, želeo je da svi igrači izgledaju kao profesionalci i smatrao je da to nije bio odgovarajući izgled. Pritom smo igrali i na Vembliju, tako da je sa te tačke gledišta on bio u pravu”, otkrio je Bekam.

Bekam je tada odigrao svih 90 minuta i Mančester junajted je slavio protiv Čelsija sa 2:0.

Komentari / 0

Ostavite komentar