Расел Кроу купује Лидс Јунајтед?!

Чувени глумац Расел Кроу замољен да се укључи у спашавање енглеског фудбалског клуба Лидс. Идеја му се допала.

Фудбал 26.02.2015 | 20:00
Расел Кроу купује Лидс Јунајтед?!

"Зовем се Максимус Децимус Меридијус, командант сам армије на северу, генерал легија, одани слуга цару Маркусу Аурелијусу. Отац сам убијеног детета, муж убијене супруге... и власник сам Фудбалског клуба Лидс".

Овај текст (наравно без овога на крају) изговара Расел Кроу у филмском спектаклу "Гладијатор". Управо је легенардни глумац преко Тwиттера позван да помогне Фудбалском клубу Лидс, а 50-годишњи Кроу није остао имун на ту идеју. Штавише.

Власник Лидса тренутно је компанија "Елеонора Спорт Лимитед", чији је председник Масимо Ћелино, продао акције, како у тој компанији, тако и у Лидсу и саопштио је да нема намеру да се враћа у клуб.

Један навијач Лидса позвао је Кроуа да купи клуб којем је очајнички потребна помоћ. Одговор 50-годишњег глумца, који се раније декларисао као навијач Лидса био је: "Је л' још неко од вас који ме пратите на Тwиттеру, мислите да је ово добра идеја, да купим Лидс?".

Према сазнањима енглеских медија, Кроу је све ово озбиљно схватио и жели да се укључи у рад клуба или акцију спашавања Лидса, ако буде добио довољну подршку навијача, али и ако се у будућој управи клуба буду усагласили око визије.

Уосталом, Кроу је о томе ћаскао са навијачима Лидса на свом Тwиттер профилу.

Иначе, Лидс је тренутно на 14. месту у Чемпионшипу (друга енглеска лига), 10 бодова изнад зоне испадања.

Коментари / 0

Оставите коментар