Rasel Krou kupuje Lids Junajted?!

Čuveni glumac Rasel Krou zamoljen da se uključi u spašavanje engleskog fudbalskog kluba Lids. Ideja mu se dopala.

Fudbal 26.02.2015 | 20:00
Rasel Krou kupuje Lids Junajted?!

"Zovem se Maksimus Decimus Meridijus, komandant sam armije na severu, general legija, odani sluga caru Markusu Aurelijusu. Otac sam ubijenog deteta, muž ubijene supruge... i vlasnik sam Fudbalskog kluba Lids".

Ovaj tekst (naravno bez ovoga na kraju) izgovara Rasel Krou u filmskom spektaklu "Gladijator". Upravo je legenardni glumac preko Twittera pozvan da pomogne Fudbalskom klubu Lids, a 50-godišnji Krou nije ostao imun na tu ideju. Štaviše.

Vlasnik Lidsa trenutno je kompanija "Eleonora Sport Limited", čiji je predsednik Masimo Ćelino, prodao akcije, kako u toj kompaniji, tako i u Lidsu i saopštio je da nema nameru da se vraća u klub.

Jedan navijač Lidsa pozvao je Kroua da kupi klub kojem je očajnički potrebna pomoć. Odgovor 50-godišnjeg glumca, koji se ranije deklarisao kao navijač Lidsa bio je: "Je l' još neko od vas koji me pratite na Twitteru, mislite da je ovo dobra ideja, da kupim Lids?".

Prema saznanjima engleskih medija, Krou je sve ovo ozbiljno shvatio i želi da se uključi u rad kluba ili akciju spašavanja Lidsa, ako bude dobio dovoljnu podršku navijača, ali i ako se u budućoj upravi kluba budu usaglasili oko vizije.

Uostalom, Krou je o tome ćaskao sa navijačima Lidsa na svom Twitter profilu.

Inače, Lids je trenutno na 14. mestu u Čempionšipu (druga engleska liga), 10 bodova iznad zone ispadanja.

Komentari / 0

Ostavite komentar