ПЛ БиХ: Једина жеља Зворничана - опстанак!

Фудбалска грозница, полако почиње да тресе град на Дрини. На почетку операције “опстанак”, Дрина ће у првом колу наставка првенства у Премијер лиги Босне и Херцеговине, дочекати екипу Вележа из Мостара.

Фудбал 27.02.2015 | 17:00
ПЛ БиХ: Једина жеља Зворничана - опстанак!

У табору Зворничана, овај сусрет је означен као један од најважнијих у другом дијелу првенства и који би могао да трасира даљи пут у преосталим утакмицама. Дрина је знатно измјенила састав, јер су у зимском прелазаном року, екипу напустила деветорица играча, али су зато стигла седморица нових, квалитетних и искусних прволигашких фудбалера.

У току припрема за наставак првенства, Дрина је одиграла осам утакмица од којих је шест добила а два пута играла нерјешено. Постигнуто је 14 а примљен је само један гол.

Дрина ће против Вележа наступити у комплетном саставу, изузев што ће недостајати офанзивни десни бек Бобан Ђерић. Он издржава казну због три жута картона. У јесењем дијелу првенства у Мостару, он је био најбоље оцјењени играч Дрине.

- Веома ми је жао што нећу моћи помоћи друговима у овако значајном мечу. Мислим да имамо реалне шансе да добијемо ову утакмицу и од старта наставка првенства кренемо узлазном линијом. Екипа је показала у припремним утакмицама да је јача у односу на јесењи дио првенства, посебно у одбрамбеним линијама, али и у нападу, јер смо у Ненаду Недељковићу и Момчилу Мркаићу, добили убојите нападаче. Позиван наше вјерне навијаче да у суботу дођу на стадион и помогну нам да освојимо прве бодове у прољећњем дијелу првенства, рекао је Ђерић.

Овај млади фудбалер је поникао у редовима Дрине, а једно вријеме је играо за екипу Леотара из Требиња.

Коментари / 0

Оставите коментар