Радник и Младост: У мислима је само опстанак!

Семберски премијерлигаши уочи наствака шампионата имају јединствен став, а то је сачувати премијелигашки статус. Оба тима претрпијела су одређене кадровске промјене, како у руководећим клупским структурама, тако и у играчком кадру гдје се кеса морала одријешити како би се довела квалитетна појачања која одговарају квалитету и тежини која са собом носи Премијер лига БиХ.

Фудбал 26.02.2015 | 12:40
Радник и Младост: У мислима је само опстанак!

У оба стручна штаба, и Радника и Младости, вјерује се да се може доћи до циља. Потребан је озбиљан приступ у свакој утакмици, квалитетно вођење са клупе, те спортка срећа која је увијек добродошла.

Познаваоци фудбала у Бијељини вјерују да оба тима могу доћи до жељеног успјеха, али то је само мртво слово на папиру, ”зелени тепих” је тај на којем ће семберски премијелигаши показати колико вриједе и колико заслужују опстанак у Премијер лиги БиХ.

- Прва утакмица са Широким Бријегом прваком на крају јесењег дијела шампионата ће бити изузетно тешка. Наш циљ превасходно је опстанак, који сви жељно у клубу па и граду Бијељини очекују од нас. Нема разлога да са оптимизмом не уђемо у наставак шампионата јер смо прелазни рок одрадили квалитетно, на најбољи могући начин, с обзиром на беспарицу и потешкоће. Оптимизам је моја права страна јер чврсто вјерујем у своје играче да ће дати свој максимум у осварењу циља – закључио је тренер Радника Славко Петровић.

Младост је претрпјела велике промјене у односу на тим који је наступао у првом дијелу сезоне. Доста играча је напустило клуб док је са друге стране велики број играча дошао у клуб који се бори за очување опстанка.

Прва утакмица у Бањалуци са Борцем, који је такође претрпио одређене корекције у тиму, Обаршчанима дају наду да се са Градског стадиона могу вратити непоражени.

- Прва утакмица против Борца неће бити нимало лагана јер смо ми као и Бањалучани изашли из тренажног процеса. Не могу рећи да смо се уиграли онако како се од нас очекује, али вјерујем да ће се играчи максимално заложити од прве утакмице како би у Бањалуци избјегли пораз. Имамо доста добар и квалитетан састав, који ће учинити све да се домогнемо луке спаса, јер нам је циљ да и идуће године играмо у друштву најбољих јер то клупска управа и град Бијељина заслужују – истакао је тренер Младости Славољуб Бубања.

Коментари / 0

Оставите коментар