Radnik i Mladost: U mislima je samo opstanak!

Semberski premijerligaši uoči nastvaka šampionata imaju jedinstven stav, a to je sačuvati premijeligaški status. Oba tima pretrpijela su određene kadrovske promjene, kako u rukovodećim klupskim strukturama, tako i u igračkom kadru gdje se kesa morala odriješiti kako bi se dovela kvalitetna pojačanja koja odgovaraju kvalitetu i težini koja sa sobom nosi Premijer liga BiH.

Fudbal 26.02.2015 | 12:40
Radnik i Mladost: U mislima je samo opstanak!

U oba stručna štaba, i Radnika i Mladosti, vjeruje se da se može doći do cilja. Potreban je ozbiljan pristup u svakoj utakmici, kvalitetno vođenje sa klupe, te sportka sreća koja je uvijek dobrodošla.

Poznavaoci fudbala u Bijeljini vjeruju da oba tima mogu doći do željenog uspjeha, ali to je samo mrtvo slovo na papiru, ”zeleni tepih” je taj na kojem će semberski premijeligaši pokazati koliko vrijede i koliko zaslužuju opstanak u Premijer ligi BiH.

- Prva utakmica sa Širokim Brijegom prvakom na kraju jesenjeg dijela šampionata će biti izuzetno teška. Naš cilj prevashodno je opstanak, koji svi željno u klubu pa i gradu Bijeljini očekuju od nas. Nema razloga da sa optimizmom ne uđemo u nastavak šampionata jer smo prelazni rok odradili kvalitetno, na najbolji mogući način, s obzirom na besparicu i poteškoće. Optimizam je moja prava strana jer čvrsto vjerujem u svoje igrače da će dati svoj maksimum u osvarenju cilja – zaključio je trener Radnika Slavko Petrović.

Mladost je pretrpjela velike promjene u odnosu na tim koji je nastupao u prvom dijelu sezone. Dosta igrača je napustilo klub dok je sa druge strane veliki broj igrača došao u klub koji se bori za očuvanje opstanka.

Prva utakmica u Banjaluci sa Borcem, koji je takođe pretrpio određene korekcije u timu, Obarščanima daju nadu da se sa Gradskog stadiona mogu vratiti neporaženi.

- Prva utakmica protiv Borca neće biti nimalo lagana jer smo mi kao i Banjalučani izašli iz trenažnog procesa. Ne mogu reći da smo se uigrali onako kako se od nas očekuje, ali vjerujem da će se igrači maksimalno založiti od prve utakmice kako bi u Banjaluci izbjegli poraz. Imamo dosta dobar i kvalitetan sastav, koji će učiniti sve da se domognemo luke spasa, jer nam je cilj da i iduće godine igramo u društvu najboljih jer to klupska uprava i grad Bijeljina zaslužuju – istakao je trener Mladosti Slavoljub Bubanja.

Komentari / 0

Ostavite komentar