Тончев: Лалатовићу вјерујемо, али...

...видећемо докле! „Са игром из Ниша не бисмо победили ни петолигаша“, каже потпредседник црвено-белих.

Фудбал 27.02.2015 | 10:00
Тончев: Лалатовићу вјерујемо, али...

Све се променило у табору Црвене звезде за 48 сати. Од еуфорије изазвене киксом вечитог ривала у судару са Вождовцем до огромног разочарења после катастрофалног издања и ремија без голова у Нишу.

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић прво је пронашао оправдање у очајном терену на Чаиру, а затим је преузео одговорност за слабу партију Лазовића и другова. Ипак, кикс на почетку пролећа упалио је већ аларме у Љутице Богдана.

Потпредседник клуба Ивица Тонечев данас преподне је посетио канцеларију генералног директора клуба Звездана Терзића.
„Да, био сам у клубу и причао са Терзићем и председником Мијаиловићем. Једина тема је била утакмица у Нишу, те очајно издање нашег тима. Морамо под хитно нешто да променимо, играли смо недопустиво. Са онаквом игром не бисмо победили ни петолигаша“, рекао је за наш портал Ивица Тончев.

Током припрема у Анталији Звездан Терзић је више пута подвукао да Ненад Лалатовић има безгранично поверење управе клуба. Међутим, ако је судити по речима Ивице Тончева млади стручњак је почео да „крцка“ кредит
„Лалатовић има поверење, само ћемо да видимо докле“, остао је недоречен челник Црвене звезде.

Он је додао да чланови Управног одбора не признају никакве изговоре играча и стручног штаба. Није му промакла ни изјава тренера Лалатовића да је сасвим нормално да играчи делују боље на припремама, јер тамо имају три оброка дневно.
„Прво, не верујем да је Лалатовић то изјавио, а ако јесте онда је то највећа глупост коју је могао да кажем. Ако је већ хтео да каже да су играчи гладни, онда је на ту чињеницу морао да нас упозори пре утакмице. Или он или играчи. Можда бисмо онда нашли други који су сити. Могао је да каже и да му терен не ваља. Чланови Управног одбора не признају никакве изговоре“, истакао је Тончев.

Коментари / 0

Оставите коментар