Tončev: Lalatoviću vjerujemo, ali...

...videćemo dokle! „Sa igrom iz Niša ne bismo pobedili ni petoligaša“, kaže potpredsednik crveno-belih.

Fudbal 27.02.2015 | 10:00
Tončev: Lalatoviću vjerujemo, ali...

Sve se promenilo u taboru Crvene zvezde za 48 sati. Od euforije izazvene kiksom večitog rivala u sudaru sa Voždovcem do ogromnog razočarenja posle katastrofalnog izdanja i remija bez golova u Nišu.

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović prvo je pronašao opravdanje u očajnom terenu na Čairu, a zatim je preuzeo odgovornost za slabu partiju Lazovića i drugova. Ipak, kiks na početku proleća upalio je već alarme u Ljutice Bogdana.

Potpredsednik kluba Ivica Tonečev danas prepodne je posetio kancelariju generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića.
„Da, bio sam u klubu i pričao sa Terzićem i predsednikom Mijailovićem. Jedina tema je bila utakmica u Nišu, te očajno izdanje našeg tima. Moramo pod hitno nešto da promenimo, igrali smo nedopustivo. Sa onakvom igrom ne bismo pobedili ni petoligaša“, rekao je za naš portal Ivica Tončev.

Tokom priprema u Antaliji Zvezdan Terzić je više puta podvukao da Nenad Lalatović ima bezgranično poverenje uprave kluba. Međutim, ako je suditi po rečima Ivice Tončeva mladi stručnjak je počeo da „krcka“ kredit
„Lalatović ima poverenje, samo ćemo da vidimo dokle“, ostao je nedorečen čelnik Crvene zvezde.

On je dodao da članovi Upravnog odbora ne priznaju nikakve izgovore igrača i stručnog štaba. Nije mu promakla ni izjava trenera Lalatovića da je sasvim normalno da igrači deluju bolje na pripremama, jer tamo imaju tri obroka dnevno.
„Prvo, ne verujem da je Lalatović to izjavio, a ako jeste onda je to najveća glupost koju je mogao da kažem. Ako je već hteo da kaže da su igrači gladni, onda je na tu činjenicu morao da nas upozori pre utakmice. Ili on ili igrači. Možda bismo onda našli drugi koji su siti. Mogao je da kaže i da mu teren ne valja. Članovi Upravnog odbora ne priznaju nikakve izgovore“, istakao je Tončev.

Komentari / 0

Ostavite komentar