Зека звао Бјеку да се врати!

Управа Партизана позвала Ненада Бјековића да се врати у Хумску. Њега је Управном одбору предложио Жарко Зечевић, сива еминенција клуба, којег челници црно-белих изузетно поштују.

Фудбал 26.02.2015 | 09:20
Зека звао Бјеку да се врати!

Бивши директор Партизана још размишља да ли да прихвати позив, јер није сигуран колико ће слободе имати у раду. Бјековић би требало да се брине о спортском сектору, тачније да обједини посао који су претходних 60 дана радили потпредседник Љубиша Тумбаковић и сада већ бивши спортски директор Драган Ћирић.

Долазак Ненада Бјековића подржали су и фудбалери Партизана, који су још током зимских припрема у Турској сугерисали да би радо сарађивали са бившим директором.

Ненад Бјековић је на индиректан начин био укључен и у изборну трку која се одвијала у децембру. Он је био у колони Милета Јовичића, тадашњег потпредседника и кандидата за председника, а да је он победио, Бјековић би управо био задужен за спортска питања највероватније као потпредседник.

Тада им је највећи ривал био Жарко Зечевић, који је стао иза садашњег председника Зорана Поповића, и наравно однео победу на изборима. Многи су помислили да је у питању сукоб Зечевића и Бјековића, међутим, њихово пријатељство је практично - свако се бори за себе, ко изгуби не треба да се љути.

Чланови Управног одбора, чини се од почетка мандата, нису задовољни сопственим избором, па потпредседника Тумбаковића и директора Ћирића нису превише консултовали око доношења битних одлука. Занимљиво је чак да су, поред два човека задужена за спортски сектор, појачања предлагали потпредседник задужен за медије Милорад Вучелић и генерални директор Милош Вазура. На крају је дошло до раскола.

Галама у хумској
После ремија Партизана и Вождовца у првом пролећном колу на стадиону Партизана било је много галаме. Прво су заватрили дугогодишњи сарадници Љубиша Тумбаковић и Жарко Зечевић, а затим је и Драган Ћирић био бесан на бившег генералног секретара, након чега је и најавио члановима Управног одбора да ће поднети оставку. Они су замерили Зечевићу да их је „пустио низ воду“ по завршетку избора.

Коментари / 0

Оставите коментар