Zeka zvao Bjeku da se vrati!

Uprava Partizana pozvala Nenada Bjekovića da se vrati u Humsku. Njega je Upravnom odboru predložio Žarko Zečević, siva eminencija kluba, kojeg čelnici crno-belih izuzetno poštuju.

Fudbal 26.02.2015 | 09:20
Zeka zvao Bjeku da se vrati!

Bivši direktor Partizana još razmišlja da li da prihvati poziv, jer nije siguran koliko će slobode imati u radu. Bjeković bi trebalo da se brine o sportskom sektoru, tačnije da objedini posao koji su prethodnih 60 dana radili potpredsednik Ljubiša Tumbaković i sada već bivši sportski direktor Dragan Ćirić.

Dolazak Nenada Bjekovića podržali su i fudbaleri Partizana, koji su još tokom zimskih priprema u Turskoj sugerisali da bi rado sarađivali sa bivšim direktorom.

Nenad Bjeković je na indirektan način bio uključen i u izbornu trku koja se odvijala u decembru. On je bio u koloni Mileta Jovičića, tadašnjeg potpredsednika i kandidata za predsednika, a da je on pobedio, Bjeković bi upravo bio zadužen za sportska pitanja najverovatnije kao potpredsednik.

Tada im je najveći rival bio Žarko Zečević, koji je stao iza sadašnjeg predsednika Zorana Popovića, i naravno odneo pobedu na izborima. Mnogi su pomislili da je u pitanju sukob Zečevića i Bjekovića, međutim, njihovo prijateljstvo je praktično - svako se bori za sebe, ko izgubi ne treba da se ljuti.

Članovi Upravnog odbora, čini se od početka mandata, nisu zadovoljni sopstvenim izborom, pa potpredsednika Tumbakovića i direktora Ćirića nisu previše konsultovali oko donošenja bitnih odluka. Zanimljivo je čak da su, pored dva čoveka zadužena za sportski sektor, pojačanja predlagali potpredsednik zadužen za medije Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura. Na kraju je došlo do raskola.

Galama u humskoj
Posle remija Partizana i Voždovca u prvom prolećnom kolu na stadionu Partizana bilo je mnogo galame. Prvo su zavatrili dugogodišnji saradnici Ljubiša Tumbaković i Žarko Zečević, a zatim je i Dragan Ćirić bio besan na bivšeg generalnog sekretara, nakon čega je i najavio članovima Upravnog odbora da će podneti ostavku. Oni su zamerili Zečeviću da ih je „pustio niz vodu“ po završetku izbora.

Komentari / 0

Ostavite komentar