Барса увијек има играча више! Случајност или...?!

Знате ли колико су противници каталонског клуба зарадили искључења у Лиги шампиона и које екипе у овом сегменту једино могу да се носе са Месијем, Нејмаром и друштвом?

Фудбал 26.02.2015 | 12:00
Барса увијек има играча више! Случајност или...?!

Вечита прича: Да ли судије гурају Барселону и превише штите њене звезде? Навијачи каталонског клуба свакако ће рећи да то нема везе са истином, док ће ови други тврдити да су Меси, Нејмар и друштво и превише привилеговани. Да им се многе ствари толеришу, те да су њихови мезимци на мети разноразних фудбалских "убица".

У Манчестер Ситију вероватно ће имати шта да кажу после новог црвеног картона против Барсе (трећег у последње три утакмице са Каталонцима), мада је утисак да овога пута немају због чега да се буне, јер је Гаел Клиши превише наивно одреаговао, иако је знао да већ има жути картон.

Али то је сада мање важно...

Занимљив је податак чији то ривали у Лиги шампиона најчешће "пазаре" искључења. И замислите, убедљиво прва на тој листи је Барселона?! Екипе које су играле против шпанског великана добиле су укупно 31 црвени картон (чак 11, или 35 одсто од укупног броја показани су екипама из Премијер лиге), а далеко иза на другом месту, са "свега" 18 изнуђених искључења, налази се Арсенал. Тобџије заправо деле друго место са минхенским Бајерном, трећи је ПСВ са 16, док су на четвртом и петом месту Реал Мадрид и Манчестер јунајтед са по 14.

Ето, то је статистика, егзактне бројке...

Коментари / 0

Оставите коментар