Barsa uvijek ima igrača više! Slučajnost ili...?!

Znate li koliko su protivnici katalonskog kluba zaradili isključenja u Ligi šampiona i koje ekipe u ovom segmentu jedino mogu da se nose sa Mesijem, Nejmarom i društvom?

Fudbal 26.02.2015 | 12:00
Barsa uvijek ima igrača više! Slučajnost ili...?!

Večita priča: Da li sudije guraju Barselonu i previše štite njene zvezde? Navijači katalonskog kluba svakako će reći da to nema veze sa istinom, dok će ovi drugi tvrditi da su Mesi, Nejmar i društvo i previše privilegovani. Da im se mnoge stvari tolerišu, te da su njihovi mezimci na meti raznoraznih fudbalskih "ubica".

U Mančester Sitiju verovatno će imati šta da kažu posle novog crvenog kartona protiv Barse (trećeg u poslednje tri utakmice sa Kataloncima), mada je utisak da ovoga puta nemaju zbog čega da se bune, jer je Gael Kliši previše naivno odreagovao, iako je znao da već ima žuti karton.

Ali to je sada manje važno...

Zanimljiv je podatak čiji to rivali u Ligi šampiona najčešće "pazare" isključenja. I zamislite, ubedljivo prva na toj listi je Barselona?! Ekipe koje su igrale protiv španskog velikana dobile su ukupno 31 crveni karton (čak 11, ili 35 odsto od ukupnog broja pokazani su ekipama iz Premijer lige), a daleko iza na drugom mestu, sa "svega" 18 iznuđenih isključenja, nalazi se Arsenal. Tobdžije zapravo dele drugo mesto sa minhenskim Bajernom, treći je PSV sa 16, dok su na četvrtom i petom mestu Real Madrid i Mančester junajted sa po 14.

Eto, to je statistika, egzaktne brojke...

Komentari / 0

Ostavite komentar