Минималац Радника против комшија из Јање

Бијељинци су успјешно апсолвирали генералку против Подриња из Јање, члана Прве лиге РС, али у игри је било доста пропуста у дуелу са екипом која игра у једном рангу ниже, па изабраници Славка Петровића не могу добити високу оцјену за свој наступ.

Фудбал 25.02.2015 | 17:20
Минималац Радника против комшија из Јање

Једини погодак на утакмици постигао је Јован Вучинић у 69. минуту када му је изузетан пас упутио Младен Жижовић, а Вучинићу није било тешко да постигне једини погодак на утакмици за минималац плаво-бијелих.

Радник је током већег дијела утакмице имао теренску иницијативу, у игри која није обиловала изгледним приликама за постизање гола. Гости су се оријентисали на одбрану, која је капитулирала тек двадесет минута прије краја утакмице.

- Провјера је била јака, као да смо играли првенствену утакмицу, а не припремну. Почетак шампионата се ближи, а ми улазимо полако у своју форму, како појединици, тако и цијела екипа која је зимске припреме одрадила на себи својствен начин. Седмица која је пред нама, настојаћемо да се добро освјежимо, затим укомпонујемо неке финесе на тактичком плану, како би спремни дочекали актуелног правака БиХ, Широки Бријег – рекао је први чувар мреже Радника, Бориша Бодирога.

Коментари / 0

Оставите коментар