Minimalac Radnika protiv komšija iz Janje

Bijeljinci su uspješno apsolvirali generalku protiv Podrinja iz Janje, člana Prve lige RS, ali u igri je bilo dosta propusta u duelu sa ekipom koja igra u jednom rangu niže, pa izabranici Slavka Petrovića ne mogu dobiti visoku ocjenu za svoj nastup.

Fudbal 25.02.2015 | 17:20
Minimalac Radnika protiv komšija iz Janje

Jedini pogodak na utakmici postigao je Jovan Vučinić u 69. minutu kada mu je izuzetan pas uputio Mladen Žižović, a Vučiniću nije bilo teško da postigne jedini pogodak na utakmici za minimalac plavo-bijelih.

Radnik je tokom većeg dijela utakmice imao terensku inicijativu, u igri koja nije obilovala izglednim prilikama za postizanje gola. Gosti su se orijentisali na odbranu, koja je kapitulirala tek dvadeset minuta prije kraja utakmice.

- Provjera je bila jaka, kao da smo igrali prvenstvenu utakmicu, a ne pripremnu. Početak šampionata se bliži, a mi ulazimo polako u svoju formu, kako pojedinici, tako i cijela ekipa koja je zimske pripreme odradila na sebi svojstven način. Sedmica koja je pred nama, nastojaćemo da se dobro osvježimo, zatim ukomponujemo neke finese na taktičkom planu, kako bi spremni dočekali aktuelnog pravaka BiH, Široki Brijeg – rekao je prvi čuvar mreže Radnika, Boriša Bodiroga.

Komentari / 0

Ostavite komentar