У Борику судар аутомобила, има повређених!

Четири аутомобила су се сударила синоц у близини сервиса "Видовић" у бањалучком насељу Борик. Једна особа је повређена и превезена у Универзитетску болницу - Клинички центар Бањалука на даље лечење.

Република Српска 24.02.2015 | 22:05
У Борику судар аутомобила, има повређених!

У судару који се догодио у Булевару Петра Бојовића учествовали су мерцедес, БМW, пасат караван и рено клио, који су ишли у истом смеру од Ребровачке цркве према Аутобуској станици.

Пунто, којег је ударио мерцедес, потпуно разваљен, док су остала три аутомобила прошла са мањом материјалном штетом.

За сада се не зна како је дошло до ове саобраћајне несреће, трака у којој је дошло до судара је блокирана.

У Бањалуци је у то вријеме владао саобраћајни хаос.


(Пресс)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

б лука

24.02.2015 21:13

Несто цу вам реци, све ове удесе сто се десавају, татини синови возе, полиција Бањалуке не смије ни зауставити. Провјерено, па макар и не био у праву становници Бањалуке знају то врло добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

24.02.2015 21:23

Тацно. Татини синови паркирају ауте викендом на Венеција мосту. Ако слуцајно и наидје, паук дода гас да сто брзе продје како не би узнемирио власнике аута који сједе у облизњим кафанама.

Name

Бањалучанин старосједиоц

24.02.2015 23:37

У праву си 100%

Name

дејанпд

24.02.2015 22:11

Вјерујем и да је узрок превртања аутобуса код петље излијетање возила са прикључне траке на аутопут према Лакташима, не могу друкчије објаснити зашто би се аутобус преврнуо на том мјесту на аутопуту. Дивљаци за воланима су свуда око нас, добро и пролазимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин сељак

25.02.2015 06:21

А јесте ли размислајли да није крива власт за све то. И за ову кису сто пада тренутно.

Name

Муљ и магла

25.02.2015 08:24

"Бањалучанин сељак", наравно да је крива власт за све ово. Све су у овој држави, а посебно у овом граду, изврнули наопако па онда то повлачи и накарадно понашање. Што више хаоса, њима боље. Зло су унијели медју људе. Људи су све више нервозни. Превише је неписмених сељачина стигло у Бањалуку који се онда доказују тако што ће својим возилом изгурати другог с цесте. Хиљаду пута сам до сад био свједок таквог понашања. Уствари, није у питању брза вожња него не знају возити, у том је проблем. Саобраћајне прописе уопште нити разумију нити би их поштовали и да их разумију. Бахато понашање су научили од власника овог града.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

25.02.2015 10:17

ЗАШТО МИНИСТАР ПОЛИЦИЈЕ НЕ ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ ЗАЈЕДНО СА ЈОШ НАЈМАЊЕ 10 НАЧЕЛНИКА ИЛИ НЕКАКВИХ ДРУГИХ ШЕФОФА. ОНИ МИ ДОЂУ ВИШЕ КАО МИНИСТАРСВО ИНФОРМИСАЊА. ГАДЕ МИ СЕ.

ОДГОВОРИТЕ