U Boriku sudar automobila, ima povređenih!

Četiri automobila su se sudarila sinoc u blizini servisa "Vidović" u banjalučkom naselju Borik. Jedna osoba je povređena i prevezena u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banjaluka na dalje lečenje.

Republika Srpska 24.02.2015 | 22:05
U Boriku sudar automobila, ima povređenih!

U sudaru koji se dogodio u Bulevaru Petra Bojovića učestvovali su mercedes, BMW, pasat karavan i reno klio, koji su išli u istom smeru od Rebrovačke crkve prema Autobuskoj stanici.

Punto, kojeg je udario mercedes, potpuno razvaljen, dok su ostala tri automobila prošla sa manjom materijalnom štetom.

Za sada se ne zna kako je došlo do ove saobraćajne nesreće, traka u kojoj je došlo do sudara je blokirana.

U Banjaluci je u to vrijeme vladao saobraćajni haos.


(Press)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

b luka

24.02.2015 21:13

Nesto cu vam reci, sve ove udese sto se desavaju, tatini sinovi voze, policija Banjaluke ne smije ni zaustaviti. Provjereno, pa makar i ne bio u pravu stanovnici Banjaluke znaju to vrlo dobro.

ODGOVORITE
Name

Mikailo

24.02.2015 21:23

Tacno. Tatini sinovi parkiraju aute vikendom na Venecija mostu. Ako slucajno i naidje, pauk doda gas da sto brze prodje kako ne bi uznemirio vlasnike auta koji sjede u obliznjim kafanama.

Name

Banjalučanin starosjedioc

24.02.2015 23:37

U pravu si 100%

Name

dejanpd

24.02.2015 22:11

Vjerujem i da je uzrok prevrtanja autobusa kod petlje izlijetanje vozila sa priključne trake na autoput prema Laktašima, ne mogu drukčije objasniti zašto bi se autobus prevrnuo na tom mjestu na autoputu. Divljaci za volanima su svuda oko nas, dobro i prolazimo.

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin seljak

25.02.2015 06:21

A jeste li razmislajli da nije kriva vlast za sve to. I za ovu kisu sto pada trenutno.

Name

Mulj i magla

25.02.2015 08:24

"Banjalučanin seljak", naravno da je kriva vlast za sve ovo. Sve su u ovoj državi, a posebno u ovom gradu, izvrnuli naopako pa onda to povlači i nakaradno ponašanje. Što više haosa, njima bolje. Zlo su unijeli medju ljude. Ljudi su sve više nervozni. Previše je nepismenih seljačina stiglo u Banjaluku koji se onda dokazuju tako što će svojim vozilom izgurati drugog s ceste. Hiljadu puta sam do sad bio svjedok takvog ponašanja. Ustvari, nije u pitanju brza vožnja nego ne znaju voziti, u tom je problem. Saobraćajne propise uopšte niti razumiju niti bi ih poštovali i da ih razumiju. Bahato ponašanje su naučili od vlasnika ovog grada.

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

25.02.2015 10:17

ZAŠTO MINISTAR POLICIJE NE PODNESE OSTAVKU ZAJEDNO SA JOŠ NAJMANJE 10 NAČELNIKA ILI NEKAKVIH DRUGIH ŠEFOFA. ONI MI DOĐU VIŠE KAO MINISTARSVO INFORMISANJA. GADE MI SE.

ODGOVORITE