Радовић стигао у Кину, али се враћа у Пољску!

Радовић би у тиму који тренира Радомир Антић требало да има годишњу плату од милион и по евра, а саиграч ће му бити Ненад Милијаш.

Фудбал 25.02.2015 | 10:00
Радовић стигао у Кину, али се враћа у Пољску!

Љубимац навијача Легије Мирослав Радовић допутовао је у Пекинг да потпише уговор са кинеским Хебејом на чијој клупи седи српски стручњак Радомир Антић. Иако је напустио клуб чији дрес је носио од 2006, Радовић је обећао навијачима Легије да ће се за годину и по дана вратити у Варшаву.

"Требало би данас или сутра да обавим лекарске прегледе и после тофа да потпишем уговор на годину и по дана са Хебејом. Када ми истекне уговор, вратићу се у Варшаву у своју Легију", рекао је Радовић за сајт навијача Легије.

Српски фудбалер би, према незваничним информацијама, у кинеском клубу требало да има годишњу плату од 1,5 милиона евра.

Радовић ће се тако у Хебеију придружити земљаку и бившем капитену Црвене звезде Ненаду Милијашу, који је већ постигао и гол за клубу који је недавно дошао.

Радовић је у Легији постао идол навијача, а са клубом из Варшаве освојио је седам трофеја од 2006. године до данас. Два пута је био првак Пољске, у четири наврата је тријумфовао у купу, а има и један Суперкуп.

У првом делу ове сезоне Радовић је за Легију одиграо 19 мечева и постигао 13 погодака, а клуб из Варшаве води на табели са бодом више од Јагелоније.

Пре Легије, играо је за екипу Партизана са којом је 2005. године освојио титулу шампиона Србије и Црне Горе. Радовић до сада није дебитовао за репрезентацију Србије, а за младу селекцију СЦГ одиграо је шест утакмица.

Коментари / 0

Оставите коментар