Radović stigao u Kinu, ali se vraća u Poljsku!

Radović bi u timu koji trenira Radomir Antić trebalo da ima godišnju platu od milion i po evra, a saigrač će mu biti Nenad Milijaš.

Fudbal 25.02.2015 | 10:00
Radović stigao u Kinu, ali se vraća u Poljsku!

Ljubimac navijača Legije Miroslav Radović doputovao je u Peking da potpiše ugovor sa kineskim Hebejom na čijoj klupi sedi srpski stručnjak Radomir Antić. Iako je napustio klub čiji dres je nosio od 2006, Radović je obećao navijačima Legije da će se za godinu i po dana vratiti u Varšavu.

"Trebalo bi danas ili sutra da obavim lekarske preglede i posle tofa da potpišem ugovor na godinu i po dana sa Hebejom. Kada mi istekne ugovor, vratiću se u Varšavu u svoju Legiju", rekao je Radović za sajt navijača Legije.

Srpski fudbaler bi, prema nezvaničnim informacijama, u kineskom klubu trebalo da ima godišnju platu od 1,5 miliona evra.

Radović će se tako u Hebeiju pridružiti zemljaku i bivšem kapitenu Crvene zvezde Nenadu Milijašu, koji je već postigao i gol za klubu koji je nedavno došao.

Radović je u Legiji postao idol navijača, a sa klubom iz Varšave osvojio je sedam trofeja od 2006. godine do danas. Dva puta je bio prvak Poljske, u četiri navrata je trijumfovao u kupu, a ima i jedan Superkup.

U prvom delu ove sezone Radović je za Legiju odigrao 19 mečeva i postigao 13 pogodaka, a klub iz Varšave vodi na tabeli sa bodom više od Jagelonije.

Pre Legije, igrao je za ekipu Partizana sa kojom je 2005. godine osvojio titulu šampiona Srbije i Crne Gore. Radović do sada nije debitovao za reprezentaciju Srbije, a za mladu selekciju SCG odigrao je šest utakmica.

Komentari / 0

Ostavite komentar