Најзад се огласио и Нови Пазар о инциденту!

Наш велики пропуст, недопустив напад на играча! „Такозвани навијачи не представљају Нови Пазар и нису заслужили да се о њима говори. О њима свој суд треба да дају надлежни органи“, наводи се у саопштењу клуба.

Фудбал 25.02.2015 | 09:00
Најзад се огласио и Нови Пазар о инциденту!

Фудбалски клуб Нови Пазар саопштио је да је недопустиво да се дешавају инциденти попут јучерашњег када је један навијач прислонио пиштољ на главу играча Жарка Удовичића и поручио да је клуб свестан пропуста који су довели до тога.
„Оштро осуђујемо и ограђујемо се од таквих поступака и сматрамо да је тиме нарушен интегритет клуба. Недопустиво је да се овакве ствари дешавају и да навијачи улазе у просторије клуба како би разговарали са играчима. Управа је на хитном заседању донела једногласан закључак о великим пропустима организације клуба и донела низ мера како би побољшала организацију и функционисање чиме се овакве ствари не би дешавале у будућности“, наводи се у званичном саопштењу.

Пазари поручују да такозвани навијачи нису пријатељи клуба, нити града, а ни 95 посто оних који долазе на Градски стадион да гледају фудбал.
„Они не представљају Нови Пазар и нису заслужили да се о њима говори. О њима свој суд треба да дају надлежни органи. Фудбалски клуб Нови Пазар је до сада, због таквих, претрпео велику финансијску и материјалну штету која се мери милионима“, закључује се у саопштењу.

Раније данас инцидент је осудио Синдикат професионалних фудбалера "Независност", чији је председник Мирко Поледица синоћ гостујући у емисији Тотал сокер на СОС каналу објавио информацију о инциденту.

Како је Тањугу потврђено у клубу Удовичић је одмах после инцидента отишао у родно Ужице, али би ускоро требало да се врати у Нови Пазар.

Коментари / 0

Оставите коментар