Najzad se oglasio i Novi Pazar o incidentu!

Naš veliki propust, nedopustiv napad na igrača! „Takozvani navijači ne predstavljaju Novi Pazar i nisu zaslužili da se o njima govori. O njima svoj sud treba da daju nadležni organi“, navodi se u saopštenju kluba.

Fudbal 25.02.2015 | 09:00
Najzad se oglasio i Novi Pazar o incidentu!

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je da je nedopustivo da se dešavaju incidenti poput jučerašnjeg kada je jedan navijač prislonio pištolj na glavu igrača Žarka Udovičića i poručio da je klub svestan propusta koji su doveli do toga.
„Oštro osuđujemo i ograđujemo se od takvih postupaka i smatramo da je time narušen integritet kluba. Nedopustivo je da se ovakve stvari dešavaju i da navijači ulaze u prostorije kluba kako bi razgovarali sa igračima. Uprava je na hitnom zasedanju donela jednoglasan zaključak o velikim propustima organizacije kluba i donela niz mera kako bi poboljšala organizaciju i funkcionisanje čime se ovakve stvari ne bi dešavale u budućnosti“, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Pazari poručuju da takozvani navijači nisu prijatelji kluba, niti grada, a ni 95 posto onih koji dolaze na Gradski stadion da gledaju fudbal.
„Oni ne predstavljaju Novi Pazar i nisu zaslužili da se o njima govori. O njima svoj sud treba da daju nadležni organi. Fudbalski klub Novi Pazar je do sada, zbog takvih, pretrpeo veliku finansijsku i materijalnu štetu koja se meri milionima“, zaključuje se u saopštenju.

Ranije danas incident je osudio Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", čiji je predsednik Mirko Poledica sinoć gostujući u emisiji Total soker na SOS kanalu objavio informaciju o incidentu.

Kako je Tanjugu potvrđeno u klubu Udovičić je odmah posle incidenta otišao u rodno Užice, ali bi uskoro trebalo da se vrati u Novi Pazar.

Komentari / 0

Ostavite komentar