Играчу Новог Пазара пиштољ на чело!

Због промашеног пенала против Рада фудбалеру Жарку Удовичићу прећено пиштољем, тврде из Синдиката професионалних фудбалера "Независност".

Фудбал 24.02.2015 | 16:20
Играчу Новог Пазара пиштољ на чело!

Утакмица Рад - Нови Пазар изазвала је реакцију јавности због понашања Радових навијача, али паљење застава и поруке мржње нису једини ружно што има везе са тим дуелом.

Синдикат професионалних фудбалера "Независност" у понедељак је на својој Фацебоок страници оставио поруку у којој се наводи да су навијачи једног клуба током дана претили фудбалеру пиштољем.

"Како смо обавештени данас се у току дана десио један инцидент, навијачи једног клуба су у свлачионици репетирали пиштољ и ставили на главу једном играчу... Док не будемо добили дозволу играча нећемо објављивати његово име као и име клуба....“, наведено је у поруци Синдиката "Независност".

Нешто касније, гостујући у емисији Тотал Сокер на СОС каналу, председник "Независности" Мирко Поледица открио је да се ради о хулиганима који се представљају као навијачи Новог Пазара и фудбалеру тог клуба Жарку Удовичићу, који је после инцидента тражио раскид уговора са клубом.

Незванично, хулигани су љути због промашеног пенала Удовичића у поразу Новог Пазара у Београду.

Ако се ове тврдње докажу као тачне, сигурно је да ће изазвати реакцију државних органа.

Коментари / 0

Оставите коментар