Igraču Novog Pazara pištolj na čelo!

Zbog promašenog penala protiv Rada fudbaleru Žarku Udovičiću prećeno pištoljem, tvrde iz Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost".

Fudbal 24.02.2015 | 16:20
Igraču Novog Pazara pištolj na čelo!

Utakmica Rad - Novi Pazar izazvala je reakciju javnosti zbog ponašanja Radovih navijača, ali paljenje zastava i poruke mržnje nisu jedini ružno što ima veze sa tim duelom.

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" u ponedeljak je na svojoj Facebook stranici ostavio poruku u kojoj se navodi da su navijači jednog kluba tokom dana pretili fudbaleru pištoljem.

"Kako smo obavešteni danas se u toku dana desio jedan incident, navijači jednog kluba su u svlačionici repetirali pištolj i stavili na glavu jednom igraču... Dok ne budemo dobili dozvolu igrača nećemo objavljivati njegovo ime kao i ime kluba....“, navedeno je u poruci Sindikata "Nezavisnost".

Nešto kasnije, gostujući u emisiji Total Soker na SOS kanalu, predsednik "Nezavisnosti" Mirko Poledica otkrio je da se radi o huliganima koji se predstavljaju kao navijači Novog Pazara i fudbaleru tog kluba Žarku Udovičiću, koji je posle incidenta tražio raskid ugovora sa klubom.

Nezvanično, huligani su ljuti zbog promašenog penala Udovičića u porazu Novog Pazara u Beogradu.

Ako se ove tvrdnje dokažu kao tačne, sigurno je da će izazvati reakciju državnih organa.

Komentari / 0

Ostavite komentar