Навијачи Новог Пазара репетирали пиштољ на играча!

У свлачионици ФК Нови Пазар навијач је играчу , уз псовке и урлање, прислонио пиштољ на главу оптужујући га да је намерно промашио пенал против Рада.

Србија 24.02.2015 | 07:44
Навијачи Новог Пазара репетирали пиштољ на играча!

Група новопазарских хулигана, који себе називају навијачима, упала је у понедељак пре подне, око 11,30 часова, у свалчионицу Фудбалког клуба “Нови Пазар” и напала фудбалере овдашњег суперлигаша који су се ту затекли.

Уз најпримитивније псовке и претње, на мети им се нашао Жарко Удовичић, леви бек, који је у суботу на утакмици са Радом у Београду, пет минута пре краја, промашио једанаестерац.

Један од“навијача” извадио је пиштољ, витлао са њиме по свлачионици, а потомрепертирано оружје наслонио на главу Удовичићу оптужујући га да је намерно промашио пенал. Још неколико фудбалера који су били у свлачионици преживели су шок страхујући да ће малоумник запуцати и можда некога убити.

Након салви псовки, увреда и претњи, хулигани су напустили свлачионицу и мирно се удаљили са стадиона.

Нико није повређен, нити је Удовичић ударен, према незваничним информацијама, он је одмах, из безбеднсних разлога, отпутовао из Новог Пазара.

Према још непотврђеним информацијама догађај су снимиле видо-камере, а нападачи су идентификовани и привођени у новопазарску полицију. На информативни разговор позивани су и неки људи из клуба. Из ФК Нови Пазар и полиције није се могла добити никаква информација о овом немилом догађају.

До сада овом незабележеном инциденту није присуствовао тренер ФК “Нови Пазар” Милорад Косановић који је тек у понедељак послео подне допутовао из Београда, тренингу није присуствовао ни знатан број фудбалера који су, након гостовања у Београду и слободног дана, тек прикључили остатку тима у Новом Пазару.

Како је Мирко Поледица, председник синдиката професионалних фудбалера "Независност", рекао за СОС канал: "Играч Новог Пазара је одмах после инцидента напустио клуб и тражио раскид уговора".

Очекује се реакција људи из Новог Пазара, ФСС, као и надлежних државних органа, који би морали све да испитају.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 0

Оставите коментар