ЈСЛ: Лалату крив терен за реми у Нишу!

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић, после ремија са нишким Радничким, изразио незадовљство стањем терена на стадиону "Чаир". "Нисмо могли пас да вежемо на овом терену", јадикује он.

Фудбал 23.02.2015 | 21:40
ЈСЛ: Лалату крив терен за реми у Нишу!

Црвена звезда се враћа из Ниша непоражена. Али, није успела ни да победи. Звезда је била у подређеном положају у првом полувремену последње утакмице 16. кола Јелен Суперлиге, да би се тек у другом делу мало тргла.

Међутим, све је то било јалово, безидејно... Тек у финишу, Звезда је имала најбољу шансу на мечу, али је Милан Борјан израстао у јунака домаће екипе.

Све у свему, подела бодова (0:0) на "Чаиру" у мечу који није био квалитетан. Звезда је пропустила шансу да се приближи водећем Партизану... А тренер Звезде Ненад Лалатовић сматра да је за тако нешто крив - терен.

"Рекао сам већ да је прва утакмица после припрема - најтежа. Уз то, овај терен... ово није терен, није могао пас да се направи. Да је био бољи терен, верујем да бисмо створили више шанси. Моји играчи нису успели да се прилагоде овом терену и јако је тешко успоставити пас игру по овој подлози. То смо и радили у припремном периоду, али на савршеном терену. Овде нема фудбала... Имали смо шанси које нисмо искористили, играли смо офанзивно, у финишу са два шпица, хтели смо да победимо, али нисмо успели да дамо гол. Шта да се ради, идемо даље...", констатовао је Лалатовић.

Тренер нишког Радничког Милан Раставац био је кратак:

"Одиграли смо у оквиру својих могућности у овом моменту, против оваквог једног противника. Зато сам задовољан и честитам мојим играчима".

Коментари / 0

Оставите коментар