JSL: Lalatu kriv teren za remi u Nišu!

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović, posle remija sa niškim Radničkim, izrazio nezadovljstvo stanjem terena na stadionu "Čair". "Nismo mogli pas da vežemo na ovom terenu", jadikuje on.

Fudbal 23.02.2015 | 21:40
JSL: Lalatu kriv teren za remi u Nišu!

Crvena zvezda se vraća iz Niša neporažena. Ali, nije uspela ni da pobedi. Zvezda je bila u podređenom položaju u prvom poluvremenu poslednje utakmice 16. kola Jelen Superlige, da bi se tek u drugom delu malo trgla.

Međutim, sve je to bilo jalovo, bezidejno... Tek u finišu, Zvezda je imala najbolju šansu na meču, ali je Milan Borjan izrastao u junaka domaće ekipe.

Sve u svemu, podela bodova (0:0) na "Čairu" u meču koji nije bio kvalitetan. Zvezda je propustila šansu da se približi vodećem Partizanu... A trener Zvezde Nenad Lalatović smatra da je za tako nešto kriv - teren.

"Rekao sam već da je prva utakmica posle priprema - najteža. Uz to, ovaj teren... ovo nije teren, nije mogao pas da se napravi. Da je bio bolji teren, verujem da bismo stvorili više šansi. Moji igrači nisu uspeli da se prilagode ovom terenu i jako je teško uspostaviti pas igru po ovoj podlozi. To smo i radili u pripremnom periodu, ali na savršenom terenu. Ovde nema fudbala... Imali smo šansi koje nismo iskoristili, igrali smo ofanzivno, u finišu sa dva špica, hteli smo da pobedimo, ali nismo uspeli da damo gol. Šta da se radi, idemo dalje...", konstatovao je Lalatović.

Trener niškog Radničkog Milan Rastavac bio je kratak:

"Odigrali smo u okviru svojih mogućnosti u ovom momentu, protiv ovakvog jednog protivnika. Zato sam zadovoljan i čestitam mojim igračima".

Komentari / 0

Ostavite komentar