Абидал Месија зове у ПСЖ!

Са Барсом је све освојио, потребан му је нови изазов!! „ПСЖ је направио веома амбициозан тим, али му је Меси потребан како би испунио циљеве. Мислим да би Париз био идеална средина за њега“, рекао је искусни дефанзивац.

Фудбал 24.02.2015 | 12:00
Абидал Месија зове у ПСЖ!

Некадашњи фудбалер Барселоне Ерик Абидал рекао је данас да су Лионелу Месију потребни нови изазови и да постоје велике шансе да на лето пређе у Пари Сен Жермен, поготово уколико са Каталонцима буде имао још једну неуспешну сезону.

Барселона је прошле године остала без трофеја у Примери, нису јој велике шансе ни ове, а последњи трофеј у Лиги шампиона освојила је 2011. године.
„Меси је са Барсом све освојио што је могао и верујем да има жељу за новим изазовом. ПСЖ је направио веома амбициозан тим, али му је Меси потребан како би испунио циљеве. Мислим да би Париз био идеална средина за њега“, рекао је Абидал за Телефут.

Шпански медији су раније преносили да Меси није задовољан ситуацијом у клубу и сам је признао да није сигуран где ће играти наредне сезоне.

Абидал и Меси били су саиграчи у Барселони од 2007. до 2013. године, а заједно су освојили четири титуле у Примери, две Лиге шампиона, два Купа краља, три Суперкупа Шпаније, два УЕФА Суперкупа и два Светска клупска првенства.

Некадашњи репрезентативац Француске у децембру прошле године одлучио је да заврши каријеру током које је играо и за Лил, Лион, Монако и Олимпијакос.

Коментари / 0

Оставите коментар