Abidal Mesija zove u PSŽ!

Sa Barsom je sve osvojio, potreban mu je novi izazov!! „PSŽ je napravio veoma ambiciozan tim, ali mu je Mesi potreban kako bi ispunio ciljeve. Mislim da bi Pariz bio idealna sredina za njega“, rekao je iskusni defanzivac.

Fudbal 24.02.2015 | 12:00
Abidal Mesija zove u PSŽ!

Nekadašnji fudbaler Barselone Erik Abidal rekao je danas da su Lionelu Mesiju potrebni novi izazovi i da postoje velike šanse da na leto pređe u Pari Sen Žermen, pogotovo ukoliko sa Kataloncima bude imao još jednu neuspešnu sezonu.

Barselona je prošle godine ostala bez trofeja u Primeri, nisu joj velike šanse ni ove, a poslednji trofej u Ligi šampiona osvojila je 2011. godine.
„Mesi je sa Barsom sve osvojio što je mogao i verujem da ima želju za novim izazovom. PSŽ je napravio veoma ambiciozan tim, ali mu je Mesi potreban kako bi ispunio ciljeve. Mislim da bi Pariz bio idealna sredina za njega“, rekao je Abidal za Telefut.

Španski mediji su ranije prenosili da Mesi nije zadovoljan situacijom u klubu i sam je priznao da nije siguran gde će igrati naredne sezone.

Abidal i Mesi bili su saigrači u Barseloni od 2007. do 2013. godine, a zajedno su osvojili četiri titule u Primeri, dve Lige šampiona, dva Kupa kralja, tri Superkupa Španije, dva UEFA Superkupa i dva Svetska klupska prvenstva.

Nekadašnji reprezentativac Francuske u decembru prošle godine odlučio je da završi karijeru tokom koje je igrao i za Lil, Lion, Monako i Olimpijakos.

Komentari / 0

Ostavite komentar