Поповић узвраћа Гробарима: Нисте у праву!

„Очекујем много бољу игру и освајање првог места“, каже председник Партизана после скандирања навијача „Управа, напоље“ на мечу са Вождовцем.

Фудбал 24.02.2015 | 17:00
Поповић узвраћа Гробарима: Нисте у праву!

Орило се Хумском „Управа напоље“. И то не спорадично, него од првог минута, па после сваког Партизановог гола, одјекивала је са свих трибина порука Гробара руководству клуба, као израз незадовољства двомесечним радом, али први човек црно-белих изгледа да се није превише потресао због околности које су пратиле изненађујући реми са Вождовцем (3:3).

„Свако има право на свој став. Ова управа максимално одговорно ради свој посао и време ће показати да ова група навијача није у праву“, поручио је Зоран Поповић, председник Партизана у изјави за Спортски журнал.

Према његовој оцени, кикс на почетку другог дела првенства нема трагичне обрисе.
„Партизан је постигао три гола и на моменте показао веома добру игру. То што смо изгубили два бода је кикс појединаца и мислим да то не значи да је смак света. Радује ме веома добар старт новајлије Бандаловског“.

Иако је пре само два месеца био мета нове управе, Марко Николић сад ужива њено поверење. Наравно, ако је веровати ономе што прича Поповић.
„Наравно да смо и ја лично и комплетна управа дали максималну подршку стручном штабу и фудбалерима. Очекујем много бољу игру и освајање првог места“, допунио је Зоран Поповић.

Коментари / 0

Оставите коментар